Nuijasota XVI & Collegium of Defence, Inkoo 6.-15.7.2018

Kymmenen päivää rentouttavaa leirielämää, kiehtovia luentoja ja työpajoja, ritarillisia turnajaisia, jousiaamuntaa, kolme päivää SOTAa, loistavaa seuraa, kolme saunaa ... ja järvimaisema. Monkey Islandin kera.

Tänä vuonna Nuijasodan ensimmäisenä viikonloppuna järjestetään kuningaskunnan kiertävä miekkailun opetustapahtuma, Collegium of Defence.

Tapahtuma on pääosin telttaleiri, mutta meillä on noin 70 sänky-/patjapaikkaa. Lisäksi sisätiloissa on tekstiilityöpaja, sekä mahdollisuus luentoihin ja erilaisiin harrastuksiin. Sekä kolme saunaa ja järvessä Monkey Island.

Päivittäin on tarjolla kolme ateriaa: runsas aamiainen, kevyt lounas ja lämmin päivällinen. Pitoja on tänäkin vuonna kaksin kappalein: keskiviikkona ja jälkimmäisenä lauantaina. Meillä on myös kaksi pientä keittiötä niille, jotka kokkaavat leirillä omia ruokiaan.

Keittiökapasiteetin vuoksi aamiainen tarjoillaan enintään 150 henkilölle ja muut ateriat enintään 100 henkilölle. Kaikki ateriat ovat vähälaktoosisia. Ateriat ovat tarjolla myös lakto-ovo-vegetaarisina, muista valita tämä vaihtoehto rekisteröityessäsi.

Tapahtumapaikalla on sisätiloissa juokseva juomakelpoinen vesi. Valitettavasti tapahtumapaikka on leirikeskus, joka ei ole kovin helppo liikuntarajoitteisille.

Tapahtumapaikka


Kavalahden leirikeskus (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as), Inkoo, Finland.  http://www.partiokampat.fi/kavalahti/

Noin tunnin automatkan päässä Helsingistä, 90 minuuttia Turusta. Lähistölle kulkee myös julkisia kulkuneuvoja (bussit 51-tietä, juna Karjalle).

Tapahtuma alkaa perjantaina heinäkuun 6. päivänä 2018 kello 16:00 ja loppuu sunnuntaina heinäkuun 15. klo 13:00.

Säännöt


Tapahtuma on "kostea" (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla. Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain ulkotiloissa. Tapahtumapaikan vuokraehtojen mukaisesti lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa. Nuotion tekeminen on sallittua vain nuotiopaikoilla eikä tulta saa käsitellä tapahtuman sisätiloissa ilman järjestäjien lupaa. Jos metsäpalovaroitus on voimassa, ei mitään muita tulia (soihdut yms.) saa käyttää.

Ilmoittautumiset tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa 2.4.2017 klo 19.00.

Tapahtumamaksut

Tänä vuonna emme ole muodostaneet vakiopaketteja, vaan rekisteröijä saa vapaasti valita palvelunsa alla olevasta listasta. Ilmoittautumisjärjestelmä osaa laskea hinnan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ikäluokat ovat: Aikuiset/Adults (15+v), Teinit/Teens (7-14v), Lapset/Kids (3-6v). Pikkulapsilta alle 3v ei peritä maksua.

Maksut

Suomessa asuvien tulee maksaa leirinsä 1.7. mennessä Hämeen keskiaikaseuran tilille FI70 5680 0040 2682 74. Ulkomailla asuvat vieraat saavat maksaa paikan päälle mutta euromaissa ja Ruotsissa asuvien toivotaan silti maksavan etukäteen, jos suinkin mahdollista. Pankkiyhteys ulkomailta: IBAN  FI70  5680  0040  2682  74, SWIFT  OKOYFIHH. Muista kirjoittaa maksun viestiosaan kuka maksaa ja mistä. Huomaa myöhästymismaksu 10 euroa.

Peruutusehdot

Osallistumisen voi peruuttaa 25.6. asti. Tämän jälkeen ilmoittautumisensa peruneet eivät saa rahojaan takaisin. Jos ilmoittautumista ei ole peruttu, mutta jätetty osallistumismaksun maksamatta että saapumatta tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu jälkikäteen ja siihen lisätään käsittelykuluja 3 euroa.

Vastuujärjestäjä

Mestari Jolanda de Meyre (Minna Leimu)
Hukkasentie 108
38220 Sastamala
puh: +358 400 78 1132
sposti: nuijasota@gmail.com

Vastuumarski

Vapaaherra Mikael Rantzow (Juha Heinänen)
sposti: nuijasota@gmail.com