TIETEET JA TAITEET NUIJASOTA XV:SSA

Luentoja ja työpajoja on lähes jokaisena leiripäivänä eli ensimmäisestä sunnuntaista toiseen lauantaihin, pääasiassa klo 11-13, 14-16 ja 16-18. Huomaathan, että työpajat voivat kestää pidempään kuin 2 tuntia. Luennot ja työpajat voivat olla suomeksi tai englanniksi riippuen opettajan kielitaidosta ja/tai osallistujien toiveista.

Opettajat voivat merkitä valitsemansa opetuspaikan leirin tullissa sijaitsevaan opetusaikatauluun luentokuvauksen. Opetuspaikkoja on päärakennuksessa, mutta opettaa voi vaikka omassa leirissä tai saunalla. 

HALUATKO OPETTAJAKSI NUIJASOTAAN?

Nyt on hyvä aika alkaa miettiä mitä haluaisit opettaa ja oppia Nuijasodassa. Opetuksia koskevia toiveita voi lähettää Myfanwylle (minna.laukkavirta@iki.fi) ja yritetään mahdollisuuksien mukaan löytää aiheesta sopivia opettajia.

Opetusta on tapahtumassa lähes joka päivä ja päivään mahtuu kolme 2 tunnin luentoa/työpajaa. Voit halutessasi pitää myös pitkäkestoisemman työpajan.

Opettajaksi voi ilmoittautua 18.6. asti. Sen jälkeen laaditaan opetusaikataulu. Lähetäthän Myfanwylle alla olevat tiedot 18.6. mennessä, jotta alustava luentoaikataulu pystytään julkaisemaan ajoissa. Tietoja voit luonnollisesti täydentää vielä lähempänä tapahtumaa.

  1. Nimesi/SCA-nimesi
  2. Yhteystietosi
  3. Luentosi/työpajasi nimi
  4. Lyhyt kuvaus luennostasi/työpajastasi
  5. Kuinka pitkä luentosi/työpajasi on?
  6. Milloin haluaisit opettaa? Mitkä ajat eivät käy sinulle opetukseen?
  7. Vaatiiko opetuksesi jotakin erikoisvälineistöä tai jotakin tiettyä tilaa leirialueella?

Lady Myfanwy Methig
e-mail: minna.laukkavirta@iki.fi